Flishuggere på larvefødder

PTO PERFORMANCE

FÖRST TR6P

6” X 8” BENZIN

Den enestående TR6P gør det til en hurtig, kraftfuld, brændstofeffektiv og omkostningseffektiv måde at anskaffe dig en benzin flishugger på larvefødder. Fast-tracking vil bringe dig derhen hurtigt uden tab af drejningsmoment. Den er som standard med udskydelige bælter, som giver dig mulighed for at manøvrere gennem snævre indgange.

FÖRST TR6D

6” X 8” DIESEL

Den originale Forst 6” bælte flishugger er blevet bedre! Hurtigere, mere aggressiv og mere kraftfuld, TR6D har to dieselmotormuligheder, 42 hk eller 24 hk. Begge motorer er Stage V-emissionskompatible motorer og tilbyder en meget forbedret brændstoføkonomi.

FÖRST TR8D

8” X 10” DIESEL

Den originale 8″ flishugger på larvefødder er lige blevet mere kraftfuld. Med en 55 hk dieselmotor, der giver dig 10 flere hestekræfter end før, er TR8 en ægte præstationsmaskine, der leverer aggressiv ydeevne og nu med højhastigheds bælter og fjernbetjening som ekstraudstyr.

FÖRST TR8P

8” X 10” BENZIN

Den højt elskede 8-serie med en 57 hk benzinmotor. En Stage V-emissionskompatibel motor sammenlignlig med den nyeste dieselserie, der tilbyder lignende ydeevne, men med en kraftig benzinmotor. En ægte 8″ x 10″ præstations maskine.

FÖRST XR8D

8” KAPACITET

Kongen af bakker! Denne maskine, som er en favorit i jernbaneindustrien, har samme præstation som en Först på de vanskeligste steder. Med sit Traxion-dæmningssystem vil maskinen klatre op af bakker op til 35 grader og tilbyder en enorm frihøjde, når du har brug for det.