Flishuggere på hjul

PTO PERFORMANCE

FÖRST ST6P

6″ X 8″ BENZIN

Strålende genialt. Den hurtigst sælgende 750 kg flishugger med god grund. Hurtig, aggressiv, brændstoføkonomisk og emissionskompatibel. Hvad mere kan man ønske sig?

FÖRST TT6

6” X 8” DREJELIG

Den hidtil mest dynamiske maskine i sortimentet. En flishugger på under 750 kg, på en 360⁰ drejeskive, der leverer fænomenal ydelse. Utrolig kompakt. Utrolig god.

FÖRST ST6D

6” X 8” DIESEL

Flishuggeren, der ændrede 6″-markedet for altid, er blevet endnu bedre. Först skærpede tænderne på ST6, og nu har den fået en bredere indføringstragt, nye funktioner og to motormuligheder. En hurtig og rasende 42 hk diesel eller en 24 hk diesel.

FÖRST ST8D

8” X 10” DIESEL

UK og Europas bedst sælgende 8″ flishugger af en meget god grund. Hurtig, aggressiv og kraftfuld med en 55 hk diesel, Stage V-kompatibel motor, der leverer enestående brændstoføkonomi. Kompakt nok til byen, men tilbyder en præstation til at tage imod maskiner med dobbelt så stor fysisk størrelse.

FÖRST ST8P

8” X 10” BENZIN

Den berømte Först 8-serie med en 57 hk Kubota-benzinmotor med masser af kraft. Et højtydende emissionskompatibelt alternativ til dieselsortimentet, hvis du hellere vil betjene benzinmaskiner.